MEHMET BAYAR / EKOLHABER.COM.TR 

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın, cansız bedeninin bulunduğu Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Narin Güran'ın cansız bedeninin balçıkların arasında çuval içinde bulunduğu öğrenildi. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in cansız bedeninin bir çuvalın içine konup dere kenarına getirildiği, burada derenin kenarında suyun içine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla doğal görüntü verilerek kapatıldığını aktardı. 

YARIN YENİDEN OKULA BAŞLAYACAKTI

Eğer minik Narin yaşasaydı yarın okul arkadaşlarıyla birlikte 2.sınıfa başlayacaktı. Sabah saatlerinde kahreden haberi alan okul arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Dört gözle günlerdir Narin'den güzel haber bekleyen arkadaşları "Burası Narin'in yeri, o gelince o burada olsun" demişlerdi. 

SINIF ARKADAŞLARINA PSİKOLOJİK DESTEK VERİLİYOR

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, olayın ilk gününden itibaren köyde psikososyal destek ekipleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Şube Müdürü Zeynep Akkar Deniz, hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik psikolojik destek sağlandığını belirtti. Özellikle çocukların kendilerini güvende hissetmediklerini ve kaygılarının yüksek olduğunu ifade eden Deniz, ekiplerin grup çalışmaları ve bireysel görüşmelerle bu zorlu süreci daha kolay atlatmalarına yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.