Milli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdürüyor.Terör örgütü PKK/KCK’nın saldırılarda kullandığı patlayıcıları hazırlayan teröristler etkisiz hale getirdi.

PKK'YA YÖNELİK OPERASYONLAR SÜRÜYOR 

 Milli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdürüyor.Terör örgütü PKK/KCK’nın saldırılarda kullandığı patlayıcıları hazırlayan teröristler etkisiz hale getirdi.MİT tarafından gerçekleştirilen operasyon, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk’ta yapıldı.Bahar Akyol ve Nurbahar Karadağlı isimli iki teröristin yerini örgüt içindeki ajanları vasıtasıyla belirleyen MİT, teröristleri adım adım izlemeye başladı.Operasyon için en uygun zamanın belirlenmesiyle harekete geçen MİT, Akyol ve Karadağlı isimli teröristleri, el yapımı patlayıcı hazırladıkları sırada nokta atışı ile etkisiz hale getirdi. 

ŞANLIURFA'DA OPERASYON 

MİT, bir diğer operasyonunu ise Şanlıurfa’da gerçekleştirdi.Jandarma ile ortak yapılan operasyonda, terör örgütünün Fransa yapılanmasında aktif olarak faaliyet gösteren Denis Daniel Korkmaz gözaltına alındı.Terör örgütü PKK/KCK adına örgüte adam ve para toplama faaliyetleri gösterdiği belirlenen Korkmaz, ifadesinin ardından sınır dışı edildi. 

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'lı Bahar Akyol ve Nurbahar Karadağlı etkisiz! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'lı Bahar Akyol ve Nurbahar Karadağlı etkisiz!

MİT'ten Camgöz Grubu'na darbe! Binali Camgöz Türkiye'ye getirildi MİT'ten Camgöz Grubu'na darbe! Binali Camgöz Türkiye'ye getirildi