Magazin

Moda dünyası bu şova kilitlendi! Victoria's Secret'ta Adriana Lima sürprizi

Modaseverlerin heyecanla beklediği Victoria's Secret defilesi, bu akşam sürpriz isimlerle başlıyor. Defilede, markanın ikonik modeli Adriana Lima'nın da yürüyeceği öğrenildi. Sürpriz gelişmeyi doğrulayan Adriana Lima, "Evime dönüyorum" sözleriyle sevincini paylaştı.

Abone Ol

Dünyanın en görkemli moda şovu arasında yer alan Victoria's Secret, 6 yıl aradan sonra geri dönüyor. Lüks iç giyim markası, geçtiğimiz yıllarda "gerçek dışı güzellik standartları" nedeniyle prestij kaybı yaşamış olsa da modaseverlerin sıkı takibinde yer alıyor.

ADRİANA LİMA SÜRPRİZİ

Podyumda hangi isimlerin yürüyeceği ise uzun süre gizli tutulmuştu. Geçtiğimiz yıl katıldığı bir etkinlikte yüzündeki değişimle dikkat çeken ünlü Victoria's Secret modeli Adriana Lima'nın defilede boy göstereceği açıklandı.

"EVİME DÖNÜYORUM"

43 yaşındaki model "Evime dönüyorum. Geri döndüm" notuyla yaptığı paylaşımda “Victoria’s Secret Fashion Show” defilesinde yürüyeceğini doğruladı. Lima, 2018 yılında yaklaşık 20 yılın ardından marka ile çalışmayacağını açıklamıştı.

CHER SAHNE ALACAK

"Believe”, “I Got You Babe” ve “If I Could Turn Back Time” gibi hit şarkılara imza atan ünlü pop şarkıcı Cher, merakla beklenen Victoria's Secret defilesinde sahne alacak.

K-Pop grubu Blackpink üyesi Lisa'nın da merakla beklenen defilede sahne alacağı açıklandı. 27 yaşındaki yıldızın yanı sıra "Water" şarkısıyla tanınan Tyla da sahnede olacak.

NEREDE YAYINLANACAK?

Defile, bugün markanın sosyal medya platformlarında canlı olarak yayınlanacak.