ABD’de Donald Trump ve Kamala Harris’in münazarası sebebiyle ertelenen MTV Video Müzik ödülleri dün gece New York’taki UBS Arena’da gerçekleşen ödül töreninde sahiplerini buldu.

SWIFT'E 7 ÖDÜL BİRDEN

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, başta gecenin  en önemli ödülü yılın videosu ödülü de dahil olmak üzere tam 7 dalda ödül alarak geceye damgasını vurdu. Böylelikle Swift, gecede en çok ödül alan solo sanatçı oldu.

Taylor Swift Best Vid Win

PERRY'E ÖDÜLÜNÜ NİŞANLISI BLOOM VERDİ

Geceye damgasını vuran bir diğer isim ise ünlü şarkıcı Katy Perry oldu. Fit vücudu ve şık tasarımlı kıyafetiyle kırmızı halıda dikkatleri üzerine çeken Perry, eşsiz sahne şovuyla da beğeni topladı. Ünlü şarkıcı, ödül töreninde Yaşam Boyu Başarı Ödülü adıyla Michael Jackson anısına verilen Video Vanguard Ödülü’nün sahibi oldu. Sevilen şarkılarını seslendiren Perry’e ödülünü nişanlısı Orlando Bloom takdim etti.

2171422943 1201X800 5B2Df79

"ONA HER GÜN YENİDEN ÂŞIK OLUYORUM"

Ödülü verirken Bloom, nişanlısına övgüler yağdırarak “Siz ona Katy Perry olarak âşık oldunuz. Ben de ona Katheryn Hudson olarak her gün yeniden âşık oluyorum. Siz onu yazdığı her şarkıya ve çektiği her klibe sevgi, ışık ve kendine özgü mizah anlayışını katan küresel bir süperstar olarak tanıyorsunuz. Ben de onu ailemize aynı sevgi ve neşeyi getiren bir anne, bir eş olarak tanıyorum” diye konuştu. Bloom “Tebrikler bebeğim, seninle gurur duyuyorum. 3-2-1... Bayanlar ve baylar, 2024 MTV Video Vanguard Ödülü'nün sahibi Katheryn Hudson yani Katy Perry!” diyerek devam etti ve ünlü çift sahnede bu büyük mutluluğu sarılıp öpüşerek kutladı.

Orlando Bloom Katy Perry V M As Kiss 091124 A31F2106Ef104Aac8A6B0B8Fc3D6F1C5

"BULAŞIKLARI YIKADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER, SEVGİLİM"

Katy Perry de ödül konuşması sırasında 2019'da ona evlenme teklif eden nişanlısına övgü dolu sözleri için teşekkür ederek “Orlando'ya beni ayakta tuttuğu, kutladığı ve bulaşıkları yıkadığı için teşekkür ederim” diyerek hem salondaki konukları hem de ekran başındaki hayranlarını kahkahaya boğdu. 39 yaşındaki pop yıldızı konuşmasının ardından 47 yaşındaki nişanlısı Bloom ile buluşmak üzere sahneden indi. Ünlü çiftin dört yaşında, Daisy Dove adında bir kızları var.