Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Saat 10:00’da başlayan program öğlen saatlerine kadar devam ediyor. Akıllara durgunluk veren olayların ele alındığı program yeni sezona hızlı başlarken Mehmet Yörük cinayeti sosyal medyada sıklıkla yer almıştı. İşte tüm olaylar ile Müge Anlı’nın canlı olarak izlenebileceği ATV linki…

Muge Anli E-1

MÜGE ANLI’YI CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

MÜGE ANLI’DA HANGİ KONULAR VAR?

Muge Anli C-1

BÜŞRA MERAL LALECİ OLAYI

Büşra Meral Laleci, 6 Şubat'ta Hatay Antakya'da eşi Ozan Laleci'nin kollarında hayatını kaybetti.

Büşra Meral Laleci'yi komşuları teşhis etti ve depremin 4. gününde cenazesi bir ambulansla enkazdan alındı. Daha sonra kendisinden ise bir daha da haber alınamadı.

Ozan Laleci, hastaneden çıkınca kimliksiz mezarlıkların açılması için eşinin anne ve babasından DNA örneği vermesini istedi. Günler sonra DNA örnekleri verildi ama eşleşme sağlanamadı. Genç adam eşinin aslında evlatlık olduğunu savcıdan tesadüfen öğrendi.

Ozan Laleci, 6 Şubat depreminde enkazdan ölü olarak çıkarılan eşi Büşra Meral Laleci'nin cenazesini tespit edebilmek için karısının biyolojik ailesini Müge Anlı ile Tatlı Sert programında arıyor.

Muge Anli D-1

MEHMET YÖRÜK CİNAYETİ

Mehmet Yörük'ün cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Eşinin öldüğü gün Üfürükçü Mustafa'nın evde olduğunu söyleyen Sebile Yörük, kocasının içtiği su ardından rahatsızlanıp hayatını kaybettiğini söyledi.

Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü ardından ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Aile, bu ani ölümde Sebile ve yardım istediği üfürükçü Mustafa'nın parmağı olduğundan şüphelendiklerini dile getirdi. Baskılar ardından ard arda itiraflarda bulunan Sebile Yörek, uygunsuz fotoğraflarının çekildiğini ve eşinin zehirlenerek öldürüldüğünü itiraf etti.