Münevver Karabulut’u vahşice öldüren katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun 10 sene sonra açılan mezarından çıkan kemiklere DNA testi yapılmış, anne ve babasından alınan örneklerle yapılan test sonucunda mezardan çıkan kemiklerin, cani Cem Garipoğlu’na ait olduğu söylenmişti. Bu gelişmelerin ardından iki taraftan da peş peşe açıklamalar geldi. Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Garipoğlu, Ekol TV’den Gizem Gündoğdu’ya konuşarak, “Müsaadenizle artık acımızı yaşayalım. İki tarafında ayrı ayrı acılarla kavrulduk. Bana değilse de Nagihan Hanım'a acıyın lütfen" ifadelerini kaydetmişti.

"OĞLU KIZIMI CANLI CANLI TESTEREYLE KESERKEN BANA ACIDI MI?"

Bu ifadelerden sonra sessizliğini bozan Nagihan Karabulut, Tülay Garipoğlu’na zehir zemberek sözlerle cevap verdi. Karabulut yaptığı açıklamada, “Bu caninin annesi bana değil de Nagihan Hanıma acıyın demiş. Kendisine soruyorum” diyen Nagihan Karabulut “Oğlu kızımı canlı canlı testereyle keserken bana acıdı mı? Bu caniyi 197 gün boyunca saklayıp adalete teslim etmezken kendisi bana acıdı mı?” ifadelerini kullandı.

15 YILDIR NE BAŞSAĞLIĞI NE DE RAHMET DİLEDİLER

Anne Karabulut, açıklamasının devamında;

“Adli Tıp’ta yargıda, emniyette dosyanın üstünü örtmek için yaptıklarından sonra bana acıdı mı? Kan gölüne dönen evi temizleyip kızımın kafasını kestikleri testereyi saklarken bana acıdı mı? Mahkeme kendisini bundan mahkum ederken bana acıdı mı? Kanlı kanepede çocuklarıyla birlikte mutlu aile pozları verirken kahkaha atarken bana acıdı mı? Her yıl 3 Mart’ta kutlamalar yaparken, testereli paylaşımlar yaparken bana acıdı mı? 15 yıldır bir defa başsağlığı dilemeyip rahmet dileklerini iletmediğinde bana acıyor muydu?” dedi.

"HUKUKİ MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"

Anne Karabulut, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“Bir de Orhan Şahin denilen avukatları çıkıp, ben kanlı kanepede kahkahaları ve fotoğrafı görmedim hatırlamıyorum diyor. Adlı Tıp”ta emniyette ve yargıda yaşattığı skandaları hatırlıyor mu Orhan Şahin, Bunlar insan değil, insanlıktan nasibini almamışlar vicdanları yok. Mezarlık demeye bin şahit ister, hiçbir şey yok. Adlı Tıp”tan cesedi almaya bile avukatları Orhan Şahin4i gönderiyorlar. Kimse bana Cem Garipoğlu denen caninin öldüğünü iddia etmesin. Ben inanmıyorum. Avukatıma da fethi kabir içinde, rapora itiraz içinde biz aile olarak talepte bulunduk. Onları Allaha havale ediyorum. Bu dünyada da, öbür dünyada da insanlıktan nasibini almamış olan bu Garipoğlu ailesine hakkımı helal etmiyorum. Şimdi çıkıp yaptıkları bunca pisliğe rağmen kendilerini mağdur duruma düşürmeye çalışıyorlar. Benim adımı bir daha o kirli ağızlarına almasınlar. Cem Garipoğlu”nun öldüğüne inanmıyorum. Kızımın kanının yerde kalmaması için sonuna kadar hukuki mücadelemiz devam edecek.”