Fast Company Türkiye, Muğla'nın Bodrum ilçesinde Young Owners forumu düzenledi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de forumun konukları arasında yer aldı. Haftasonunu Bodrum'da geçiren Murat Ülker, sosyal medya hesabı Instagram'da neler yaptığını paylaştı. Patronlar Dünyası'nın haberine göre, ünlü işadamı, fotoğraf ve videolu paylaşımlarıyla ilgili şu mesajı yayınladı: 

'ÖNCE BİRKAÇ SAATLİĞİNE YELKENLİSİNİ DENEDİK'

"Bu haftasonu cuma günü Bodrum’da başladı. Önce bir arkadaşın ricasını kıramadık, birkaç saatliğine yelkenlisini denedik.

Murat Ülker Acun

'ACUN ILICALI ABİNİZDEN EVVEL YETİŞTİM'

Sonra hemen kolları sıvadık @fastcompanyturkey’in Young Owners forumuna @acunilicali abinizden evvel yetiştim. Güzel bir söyleşi oldu. Yayınlarız inşallah.

Murat Ülker Kuşak

'BENİM TERCİHİM PERSONEL YEMEĞİNDEN YANA'

Ülker ailesi 3. ve 4. kuşakla Mandarin’de yemek yedik. Benim tercihim personel yemeğinden yana oldu; yayla çorbası ve taze fasulye.
Ardından da @yalikavakmarina’da @godivaturkiye Cafe goyası geldi, benim reçetemle dondurma, esnafla görüşme ve tabii ki müşteri şikayetleri…"

FORBES'UN LİSTESİNE GÖRE TÜRKİYE'NİN EN ZENGİN İSMİ

Dünyaca ünlü Forbes dergisi, nisan ayında 2024'ün en zengin isimlerini açıkladı. Türkiye'den 27 isim bu yıl listede yer aldı. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, 5.1 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengini oldu ve listenin 597'inci sırada yer aldı.