Dünya

Musk’ın ‘kızılötesi’ kıskançlığı: Sevgilisini dronla takip ettirmiş!

İngiliz basını, dünyanın en zengin insanlarından biri olan Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk hakkında bomba bir iddia ortaya attı. Musk’ın kendisini eleştirenlerin peşine özel dedektif taktığını, eski sevgilisi Amber Heard’ü de kızılötesi kamera ve dronlarla izlettiğini öne sürdü.

Abone Ol

İngiliz gazetesi Daily Mail, ABD'li milyarder iş insanı Elon Musk hakkında bomba bir iddia ortaya attı. Musk’ın polemik yaşadığı mağaracı Vernon Unsworth ve eski sevgilisi Amber Heard’ü teknolojik araçlarla takip ettirdiğini öne sürüldü.

ÖZEL DEDEKTİF TUTTU

2018’de Tayland’da bir mağarada mahsur kalan 12 çocuk ve antrenörün kurtarılmasına yardım eden İngiliz dalgıç Vernon Unsworth ile polemik yaşayan Musk’ın, Unsworth’a yönelttiği ‘pedofili suçlamasını’ kanıtlamak için özel dedektif tuttuğu ortaya çıktı.

KIZILÖTESİ KAMERAYLA TAKİP

Musk’ın takıntılı hale getirdiği isimler arasında eski sevgilisi Amber Heard de bulunuyor. Çiftin birlikte olduğu 2017 yılında Musk’ın güvenlik ekibinin, Heard’ün Aquaman filmini çekerken hareketlerini takip etmek için Avustralyalı bir özel araştırma firması ile anlaştığı iddia edildi. Musk’ın o dönem Heard’ün kendisini aldattığını düşündüğü aktarıldı. Araştırma firmasınınHeard'ü izlemek için kızılötesi kameralar ve dronlar kullandığı belirtildi.

Musk’tan Netflix’e bağış tepkisi: Çok dengesizsiniz! Musk’tan Netflix’e bağış tepkisi: Çok dengesizsiniz!