Nakite sıkışan milyonlarca vatandaşı rahatlatacak fırsat Akbank'tan geldi.  Son dönemlerde faizsiz kredi fırsatlarında birçok bankaya fark atan Akbank, Eylül ayının son günlerine özel yeni Kredi kampanyasını duyurdu. Akbank’ın yeni faizsiz kredi kampanyasının başvuru şartları ve merak edilenler haberimizde…

Para Maas Ucret Fgys-1

TEK KURUŞ FAİZ ÖDEMESİ YOK

Acil paraya sıkışanlar için Akbank’ta Tek kuruş faiz ödemeden Kredi dönemi başladı. 20.000 TL’ye Varan faizsiz kredi kampanyasını duyuran Akbank, nakit ihtiyacı olanlar için mobil uygulama üzerinden kolay başvuru ile Yeni fırsatlar sunuyor. Akbank’ın faizsiz kredi kampanyasından faydalanmak için Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yüklemeniz ve buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklamanız yeterli. Bu kampanya sadece yeni müşterilere özel ve sadece internet üzerinden başvurularda geçerli oluyor. 

Para F-1

SON BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

Akbank sıfır faizli kredi kampanyasından yararlanmak için yeni müşteri olmanın yanında Kredi notunuzun kredi kullanmaya uygun olması gerekiyor. 1200 puan ve üstü kredi notu olanlara kredi kullandıran Akbank, son başvuru tarihi olarak da 30 Eylül’ü duyurdu. Yani ay sonuna kadar başvuru yapanlar acil nakit ihtiyaçlarını Akbank’ın faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası ile anında karşılama şansına sahip olacak. Akbank’ın yeni Kredi kampanyasında vade süresi ise 6 ay olarak belirlendi. Ancak tercih edenler 3 ay ödeme erteleme seçeneğini de kullanarak toplamda 9 aya kadar vadeli kredi alma şansına sahip oluyor. Yine Akbank mobil uygulaması üzerinden müşteri olup kredi kartı kullananlar için 25.000 TL’ye varan da faizsiz kredi imkanı var. Böylece Akbank’tan Kazancınız toplamda 45 bin TL’ye kadar çıkıyor. Daha detaylı bilgi almak için Akbank’ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Para A-1