Kayıp Narin Güran olayı milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. 8 Yaşındaki küçük Narin, Kur’an kursundan çıktıktan sonra evine gelmemiş, küçük kızın en son amcasının evinde görüldüğü tespit edilmişti. Yapılan çalışmalar neticesinde ise amca S.G. tutuklanmıştı. Tüm gelişmeler devam ederken kayıp Narin’i arama çalışmaları da hız kesmeden devam etti. Ancak kayboluşunun 19. Gününde küçük Narin’den kahreden haber geldi…

Narin H-1

NARİN BULUNDU MU?

Narin bulundu mu? sorusunun yanıtı her ne kadar “Evet” olsa da verilen cevap kimseyi mutlu etmedi. Zira güvenlik güçleri küçük kızın cansız bedenine ulaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda

"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun." İfadelerini kullandı.

Narin A-4

KAYIP NARİN NEREDE BULUNDU?

Küçük Narin’in cansız bedeni ikamet ettikleri köye 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu.

Mahalleye giriş çıkışlar yasaklanırken, Narin’in cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. İki gün önce de bir ihbar üzerine jandarma ekipleri bu derede arama çalışmaları yapmış herhangi bir iz bulamamışlardı.

DİYARBAKIR VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, "Narin kızımız dere kenarında çuval içerisinde bulundu. 

Narin Güran’ın cesedi sabah saatlerinde bulundu. Öldürüldükten sonra çuval içerisine konulup Eğertutmaz deresinin kenarına getirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla doğal görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştı" ifadelerini kullandı.