Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde kaybolan Narin'in cansız bedeni 19 gün sonra bulunmuştu. Narin cinayetiyle ilgili bugün 22 kişi adliyeye sevk edildi. Sorgu devam ederken, Narin'in annesi, babası ve ağabeyinin de aralarında olduğu şüphelilerin kimlikleri belli oldu. 

NARİN CİNAYETİNİN ŞÜPHELİLERİ KİMLER?

Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran (8) cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada gözaltındaki 22 şüphelinin kimlikleri belli oldu. Şüphelilerin, Narin’in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), daha önce kolunda bulunan ısırık izi nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran'ın işçileri Ö.Y. ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23) olduğu öğrenildi.

Yasak ilişki itirafı geldi! Narin'in annesinin dışında amca Salim Güran'ın aileden bir kadınla ilişkisi daha.. Yasak ilişki itirafı geldi! Narin'in annesinin dışında amca Salim Güran'ın aileden bir kadınla ilişkisi daha..