Narin Güran Diyarbakır’da 21 Ağustos Çarşamba günü Kur’an kursuna gittikten sonra bir daha evine dönmemişti. Ailesi akşam saatlerinde küçük kızın kayıp olduğunu bildirmiş o günden bu yana da kayıp Narin gece gündüz aranmaya devam etmişti. Gelen son dakika haberinde Narin’le ilgili gelişme olduğu belirtildi. Peki, Narin öldü mü? Narin’e ne oldu? Narin’in cansız bedeni bulundu mu? İşte yanıtı…

Narin F-2

NARİN ÖLDÜ MÜ?

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan acı haber geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kayıp Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğunu kaydetti.

8 yaşındaki Narin Güran, 19 gündür aranıyordu. Son günlerde ekipler, Tavşantepe Mahallesi'ndeki Eğertutmaz Deresi'nde çalışmalarını yoğunlaştırmıştı. Bu sabah yapılan arama çalışmalarında Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun."