Diyarbakır'ın Bağlr ilçesi Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedenine 19 gün sonra ulaşıldı. Narin cinayeti soruşturmasında anne Yüksel Güran, amca Salim Güran, ağabey Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı. Soruşturmayla ilgili son olarak 2 kişi gözaltına alınmıştı. Katil ya da katillerin kim olduğu merak edilirken, Narin'in dereden çıkarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı. 

NARİN'İN ANNESİ VE AĞABEYİ TUTUKLU

Narin'in annesi ve ağabeyi 'kasten öldürme suçuna iştirak', diğer aile üyeleri ise 'delilleri yok etme ve suçluyu kayırma' suçlarından tutuklandı. Tutuklanan 9 kişi yoğun güvenlik önlemleri altında Diyarbakır D Tipi Cezaevi'ne konuldu. Narin Güran'ın katledilmesi olayıyla ilgili sürdürülen soruşturmada 2 Eylül'de gözaltına alınan amca Salim Güran ile Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından gözaltına alınan itirafçı Nevzat Bahtiyar, 11 Eylül'de tutuklanmıştı.

NARİN'İN DEREDEN ÇIKARILMA ANINA AİT GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

 Narin Güran'ın cansız bedeninin dereden çıkarıldığı anın fotoğrafına A Haber ulaştı. Fotoğrafta, Narin'in cansız bedeninin bulunduğu çuvalın üzerine konulan taşlar da görülüyor.

İşte o görüntü:

Ekran Görüntüsü 2024 09 16 083109