Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde kaybolan Narin Güran, kaybının 19. gününde cansız bedeni bulundu. Anne Yüksel Güran, amca Salim Güran ve ağabey Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklanmıştı. Son olarak Hediye Güran da tutuklandı. Hediye Güran'ın ifadesine Ekol TV'den Burak Emek ulaştı.

SALİM GÜRAN İLE HEDİYE GÜRAN ARASINDA İLİŞKİ VAR MI?

Hediye Güran'a Salim Güran ile herhangi bir ilişkisi olup olmadığı soruldu. Hediye Güran "Kesinlikle böyle bir şey yoktur" diyerek yanıt verdi. 

Narin'in yengesi Hediye Güran tutuklandı! Narin'in yengesi Hediye Güran tutuklandı!

OLAY GÜNÜ NARİN'İ DE ARABAYI DA GÖRMEDİM

Hediye Güran ifadesinde, "Ben olay günü Narin'i hiç görmedim. Yüksel'in evine iki defa gittim ama bir olaya şahit olmadım. Ben eşime ait olan Salim'in kullandığı aracı kesinlikle görmedim" dedi.

Adli Tıp açıkladı! Narin'in ölüm nedeni belli oldu Adli Tıp açıkladı! Narin'in ölüm nedeni belli oldu

CEVAPSIZ ÇAĞRILARA YANIT VEREMEDİ

Hediye Güran, "Salim Güran'la yaptığı 26 Temmuz'da 13.22'de 25 saniyelik görüşme ve 16 Temmuz'da Salim Güran'ın 4 cevapsız çağrısı, WhatsApp üzerinden 10 Nisan 2024 günü Salim Güran'ın saat 5'te size cevapsız bıraktığı, bu cevapsız çağrılara vereceğiniz cevap nelerdir?" sorusuna, "Cevapsız çağrıları ilişkin diyeceğim yoktur, hatırlamıyorum. 25 saniyelik görüşmeyi tam hatırlamamakla beraber Salim'in eşiyle yaptığımız görüşme olduğunu düşünüyorum" dedi.  

TELEFONUNU DEĞİŞTİRDİ

"Bu kadar cevapsız çağrıları nasıl açıklıyorsunuz? Salim Güran ile çağrılarla mı haberleşiyorsunuz?" sorusu üzerine ise "Yok öyle bir şey ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum" diyen Hediye Güran telefonunu değiştirme sebebi olarak ise "Bozuktu, diğer telefonu jandarmaya teslim ettim" yanıtını verdi. 

İşte o ifadeler: 

Ifade 1

Ifade 2095