Endrick maçta skoru 3-1'e getirmek üzereydi ki Mili Yıldızımız Arda Güler kollarını iki yana açarak "Bu deli ne yapıyor" der gibi Endrick'in peşinden koştu. 

Yayıncı kuruluş tüm bu anları ölümsüzleştirdi. 

YORUMLAR PEŞ PEŞE GELDİ

'O bir çılgın', 'Tuhaf bir şey var onda', 'Eğer kaçırsaydı onu pataklardım' yorumları Bernabeu'da peş peşe geldi. 

Endrick herkesi peşinden koşturmasına rağmen kimseyi umursamadı ve İspanyol devi Real Madrid tarihinde gol atan en genç oyuncu olmuştu. 

Bunu, 18 yaş 113 günlükken Ferencváros'a gol atan Raúl'ün ellerinden çekip almıştı.

Basit bir gol de değildi. Endrick topu kendi yarı sahasında aldı, son sürat 50 metre sürdü ve ceza sahasının kenarına ulaştığında sol ayağıyla yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

Bir tarafta Vinicius topu istiyordu, diğer tarafta Mbappé bekliyordu, arkadından Arda Güler geliyordu. Hiçbirini umursamadı. Balayında olmalıydı, kutlama yapması gerekiyordu, şutu kendi çekmeye karar verdi.

Daha sonra Emilio Butragueño gibi bir efsane, "Bu onun kişiliğini ve muhteşem karakterini gösteriyor." dedi ve Brezilyalının zihniyetinden kulübün geri kalanı kadar etkilenmişti.

Ancelotti "Biz ondan son derece memnunuz. Vurma kararını vermesi kendine olan güveni hakkında çok şey söylüyor" deyip bir adım daha ileri gitti: 

"CESARETİ VAR"

Bu kendini gösterebilmek için alabildiği çöp dakikaları bir simyacı özeniyle altına çevirmeye çalışan geçen yıl ki Arda Güler'i hatırlattı. Orta sahadan çektiği üst direkte patlayan şut hala aklımızda. Ancelotti'nin yavaş yavaş yok ettiği o saf cesaret. Endrick'i de bekleyen bu mu?

Kaynak: ekolhaber.com.tr