Ekol TV'de ekrana gelen Balçiçek ile Şimdi programının konuğu ünlü oyuncu ve sunucu Nefise Karatay oldu. Miss Turkey 2024 birincisi seçilen İdil Bilgen'e yönelik gelen eleştirileri değerlendiren Nefise Karatay, yapılanın çok yanlış bir şey olduğunu söyledi.

"KADINLAR DAHA ACIMASIZ!"

Gelen eleştirilerin birçoğunun kadın olduğunu kaydeden Nefise Karatay, öncelikle eleştirilerde bulunan kadınların empati yapması gerektiğini söyledi. Karatay, "Bizim bir kere destek olmamız gerekiyor birbirimize. Erkeklerden daha ziyade kadınlar çok daha acımasız eleştirdiği için daha çok can yakıyorlar" ifadelerini kullandı. 

"İDİL'E YAPILAN DA BU"

İdil Bilgen'e gelen eleştirilerle psikolojik baskı yapıldığını aktaran Nefise Karatay, şu sözlerle Miss Turkey 2024 güzeline destek verdi:

"Psikolojik şiddet çok kötü bir şey. İdil'in yaşadığında da bunu görüyorum. Bir yere gitmek istemiyordur, tartışmaların içine de girmek istemiyordur. Bence çok güzel bir kız. Bu kadar ağır eleştirileri hiç hak etmediğini düşünüyorum. Ve çok da güzel bir ödül aldı, şimdi artık o misyonu elinden geldiğince çok güzel bir şekilde her yer de bizi temsil edecek diye düşünüyorum."