Ekonomi

OdeaBank çalışanlarına yılbaşından önce ara zam duyurusu yaptı: 1 Eylül'den itibaren

Temmuz ayında milyonlarca asgari ücretli ve emekli ara zam beklentisi içerisindeydi ancak herhangi bir zam yapılmadı. Birkaç özel banka ve kurum çalışanlarına ara zam yapmıştı. OdeaBank da çalışanlarına 1 Eylül itibariyle zam yapıldığını duyurdu.

Abone Ol

Odebank yönetiminden çalışanlara zam müjdesi geldi. Geçtiğimiz temmuz ayında bazı banka ve şirketler çalışanlarına ara zam yapmıştı. Ancak milyonlarca asgari ücretli ve emeklinin ara zam beklentisi suya düşmüştü. Odeabank da çalışanlarına ara zam müjdesi verdi.

Odeabank tarafından çalışanlara gönderilen bilgilendirmeye göre 1 Eylül itibarinden geçerli olmak üzere çalışanlara zam yapıldı. Zam farklarının ise Ekim ayında yatırılacağı duyuruldu. Banka geçtiğimiz ocak ayında asgari ücret ve emeklilere yüzde 49 zam yapıldığında çalışanlarına yüzde 30 ile 40 arasında zam yapmıştı. Bankanın yaptığı zam çalışanlar tarafından eleştirilmişti. 

Yapılan ara zammın müdür ve altı unvanlarda çalışanlara uygulanacağı belirtildi. İşte banka tarafından çalışanlara yapılan bilgilendirme: