Gündem

Okulda demir çubuklu dayak iddiası! Anne darp izlerini görünce şoke oldu: 'Oğlun çok ağlıyor, okula gel' diye aradılar

İstanbul'da iddiaya göre 7 yaşındaki E.S., sınıf öğretmeni Zabit D. tarafından demir çubukla darbedildi. Daha sonra anneyi arayan öğretmen, "Oğlunuz çok ağlıyor, okula gelir misiniz?" diyerek anneyi okula çağırdı. Oğlunun kolunda ve kafasında izler olduğunu fark eden anne, darp raporu alarak şikayetçi oldu.

Abone Ol

Beylikdüzü'ndeki İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu'nda meydana gelen olayda iddiaya göre, ikinci sınıf öğretmeni Zabit D., veli Özlem Sevin'i arayarak "Oğlun E.'nin koluna çubukla dokundum, çok ağlıyor, okula gelir misiniz" dedi.

DEMİR ÇUBUK İZLERİNİ GÖRÜNCE ŞOKE OLDU

Sabah'ın haberine göre; öğretmenin çağırmasıyla okula giden anne Özlem Sevin, ağlayan 7 yaşındaki oğlunun kolunda demir çubuk izlerini gördü. Oğlunun kafasının da şiş olduğunu gören anne Özlem Sevin şoke oldu. Oğlunun demir çubukla dövüldüğünü iddia eden anne Sevin, çocuğunu hemen hastaneye götürdü.

HASTANE "DARP YA DA ÇARPMA" TANISI KOYDU

Hastanede muayene edilen küçük E.S. için rapor hazırlandı. Doktorların inceleme sonucunda, küçük E.S.'nin kolundaki demir çubuk izleri ve kafasındaki şişliğin "Bir başka şahıs tarafından darp ve çarpma" sonucunda bu izlerin oluştuğu tanısı konuldu. Olayın darp olma tanısı konulması üzerine hastane polisi, hastanede tutanak tutarak olayı merkeze bildirdi.

ANNE ŞİKAYETÇİ OLDU

Bu olay üzerine Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği anne Özlem Sevin'in ifadesine başvurdu. Anne Sevin verdiği ifadesinde olay günü kendisini oğlunun sınıf öğretmeni Zabit D."nin telefonla arayarak "E.'nun koluna çubukla dokundum. Çok ağlıyor okula gelir misiniz" dedi. Okula gittiğinde çocuğunun okul müdürünün odasında olduğunu ve ağladığını gördüğünü anlatan anne "Müdür ve birkaç öğretmen oğlumu sakinleştirmeye çalışıyordu. Bana sadece kolunu gösterdiler. Oğluma başka bir yerin acıyor mu diye sorduğumda, oğlum eliyle saçını sıyırarak kafasını gösterdi ve kafası şişmiş ve kıpkırmızıydı" diyerek şikayetçi oldu.