Ağustos ayında 81 yaşında giren Hollywood’un ünlü ismi Robert De Niro Who’s Talking to Chris Wallace programına konuk olarak katıldı. Programda samimi açıklamalarda bulunan oyuncu oyunculuğunun yanı sıra babalık serüveni ile ilgili dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Robert De Niro G

Robert De Niro geçtiğimiz yıl 7. bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşadı.  Bebeğinin annesinin ise 2015'te "The Intern" adlı filmde tanıştığı ve o zamandan beri birlikte çıktığı Tiffany Chen olduğu kaydedildi.

Robert De Niro F

De Niro'nun 1976-1988 arasında evli kaldığı ilk eşi Diahnne Abbott'tan 51 ve 46 yaşında iki çocuğu, 1988-1996 arasında beraber yaşadığı Toukie Smith'ten 27 yaşında ikizi ve 1997'de evlendiği ikinci eşi aktris Grace Hightower'dan da 24 ve 11 yaşlarında iki çocuğu bulunuyor.

Robert De Niro D

Ünlü aktör, programda kendisine yöneltilen nasıl bir baba olduğu sorusuna "Hayır! Elimden gelenin en iyisini yaptım. Tek diyebileceğim bu" yanıtını verdi.

Robert De Niro E

"Hatta mezar taşıma da bunu yazdıracağım: Elimden gelenin en iyisini yaptım" dedi.

Robert De Niro C

Kariyeriyle çok meşgul olduğunu aktaran oyuncu "Hep çok yoğundum ama çocuklarımı çok seviyorum" dedi.

Robert De Niro B

Son olarak Oscar'a aday gösterilen Killers of the Flower Moon filmiyle adından söz ettiren yıldız, mezar taşına "Yaptığım her şey için lütfen beni affet" ifadelerini de yazdıracağını söyledi.