Spor

Osimhen'e kötü haber! 25 milyon euroluk düşüş açıklandı

Futbol dünyasında transfer borsasısının kalbinin attığı transfermarkt sitesi, yeni yaptığı güncellemeyi duyurdu. Bazı oyuncuların değerinin yükseldiği tabloda, Victor Osimhen gibi bazı oyuncuların da piyasa değeri düştü.

Abone Ol

Galatasaray'ın transfer sezonunun son günlerinde İtalyan devi Napoli'den kadrosuna kattığı 100 milyon euro değerindeki Victor Osimhen'in, piyasa değeri ciddi bir düşüş gösterdi.

VICTOR OSIMHEN'E KÖTÜ HABER

Bir önceki Haziran ayında değeri 120 milyon euroya kadar yükselen Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'in değeri, 75 milyon euroya düştü. Galatasaray'a transfer olduğu 2 Eylül tarihinde 100 milyon euro değeri olan Osimhen'in, değeri 25 milyon euroluk bir düşüş gösterdi.

CİMBOM'DA YENİDEN HAYAT BULDU

Sezon başında Napoli tarafından kadro dışı bırakılan ve herhangi bir Serie A karşılaşmasında forma giymeyen Victor Osimhen, 6 milyon euroluk bir maaşla geldiği Galatasaray'da, üç Süper Lig ve bir UEFA Avrupa Ligi maçında 2 gol 3 asist yaptı ve sarı kırmızılı formayla adeta küllerinden doğdu.

SERBEST KALMA BEDELİ DE 75 MİLYON EURO

Öte yandan Galatasaray'a transfer olmadan önce Napoli ile sözleşmesini uzatan Victor Osimhen'in serbest kalma bedeli de değişti. Nijeryalı yıldızın bonservis bedeli, 130 milyon eurodan 75 milyon euroya düştü.