Magazin

Oyuncu Meltem Miraloğlu'dan yardım çağrısı: ABD'de rehin tutuluyorum

Kendisinden 48 yaş büyük olan Patrick Grady ile evlenerek Amerika’ya taşınan oyuncu Meltem Miraloğlu, kimliklerinin çalındığını ve bu sebeple Türkiye’ye dönemediğini söyledi.

Abone Ol

“Hayat Devam Ediyor” dizisinde canlandırdığı çocuk gelin karakteri ile ünlenen Meltem Miraloğlu, daha sonrasında kariyerini devam ettirmeyip Amerika’ya yerleşmiş ve burada kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile sürpriz bir evlilik kararı almıştı.

TÜP BEBEK TEDAVİSİ İDDİASI

Yaptığı evliliğin ardından tüp bebek tedavisine başlayan çiftin dört kez düşükle sonuçlanan bir süreç yaşadığı ileri sürülmüştü. Meltem Miraloğlu'nun eşiyle beşinci kez tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilmişti.

REHİN ALINDIM ÇAĞRISI

Miraloğlu'na embriyo transferi yapıldığı, oyuncunun tedavisinin bu yılın başlarında sonuç verdiği ve hamile olduğu öne sürülmüştü. Hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla alakalı açıklamada bulunmuşmuş ve "Hamile değilim, çocuğum yok" şeklinde konuşmuştu.

Grady ile evliliğinde servet değerinde olan bir de miras anlaşması yaptığı iddia edilen Miraloğlu, sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolarla kimliklerinin çalındığını ve Amerika’da rehin tutulduğunu duyurdu.