Amerikalı ünlü şarkıcı Beyonce ve rapçi eşi Jay-Z Puff Diddy ile geçmişteki yakınlıkları ve çıkan fotoğrafları nedeni ile davada anılan isimlerden olmuştu. Jeffrey Epstein davasında da ‘adı geçenler listesinde’ yer alan çiftin, Beyonce’nin yeni çıkardığı albüm ve gerçekleştirdiği turla birlikte suça göz yumdukları, belki de dahil oldukları unutulmuştu. Ünlü isimlerden özellikle Naomi Campbell’ın öne çıktığı Epstein davasında yapılan reklam çalışmalarıyla olaya dahil olan ünlüler normal bir şekilde hayatına devam etti. Siyahi Jeffrey Epstein olarak Amerikan medyasında yer bulan “P Diddy” davasında ise her an yan yana görülen isimler unutulmadı.

NAOMİ KURTULMUŞTU BEYONCE KURTULAMADI

Beyonce sosyal medyada yeni çıkardığı viski markasının reklam fotoğraflarını paylaştı. Bu paylaşımın ardından ünlü yıldız hakaret yağmuruna uğrarken, 322 milyon kişilik hesabından 6 milyon kişiyi kaybetti. Puff Diddy’nin tüm “vahşi” partilerine katılım sağlayan 2 çocuk annesi şarkıcı hayranlarını Diddy’ye olan yakınlığıyla hayal kırıklığına uğrattı.

SOSYAL MEDYADA LİNÇ YAĞMURU

Paylaştığı linç gelen fotoğrafın ardından 2 gönderi daha paylaşan şarkıcıya gelen linçler kesilmeden devam ediyor. Her geçen gün yeni bilgilerin ortaya çıktığı dava hakkında Beyonce’nin gönderisinin yorumlarına takipçiler; “Daha sadece çocuklardı, sen çocuk istismarını destekliyorsun, şişenin içindeki ne bebek yağı mı” gibi yorumlar geldi.

Kaynak: haber merkezi