Manisa’da önce ailesi tarafından sonra da yaptıkları ihbar üzerine polis ekiplerince aranana Pelin Karaca Uşak’ta ormanlık bir alanda gömülü olarak bulunmuştu. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheli Ali U. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evli ve çocuk sahibi olduğu öğrenilen zanlı Ali U. İfadesinde gönül ilişkisinde olduklarını iddia ettiği Pelin Karaca’nın cansız bedeni otopsiye giderken cinayeti itiraf etti.

PELİN’İ BARIŞMAYA ZORLAMIŞ

A.U.’nun mahkemede verdiği ifadesinde Karaca ile ilişki içerisinde oldularını iddia ederek bir süre önce aralarının bozulduğunu ve Karaca’nın kendisini terk ettiğini, son görüşmelerinde Pelin Karaca’yı barışmaya zorladığını, kabul etmeyince de tartıştıklarını söylediği bilgisine ulaşıldı.

“ÖLDÜĞÜNÜ ANLAYINCA KORKTUM, GÖMDÜM”

Pelin Karaca’nın kaza sonucu öldüğünü iddia eden A.U. mahkemede “Pelin ile gezmeye gitmiştik. Arabanın önündeydi. Araba hareket edince Pelin altında kaldı. Öldüğünü anlayınca korktum, gömdüm” sözleriyle savunmasını yaptı.

Kaynak: haber merkezi