Spor

Portekiz'de "helal et" muhabbeti: Orkun bulmak zor dedi, Kerem çözümü buldu

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan Benfica'nın yolunu tutan Kerem Aktürkoğlu, yeni takımına çabuk alıştı. Benfica'nın yayınladığı videoda Kerem ile Orkun arasındaki 'helal et' muhabbeti dikkatlerden kaçmadı.

Abone Ol

Geçtiğimiz sezon rekor bonservis bedeli ile Orkun Kökçü'yü kadrosuna katan Benfica, bir diğer yıldızımız Kerem Aktürkoğlu'nu da geçtiğimiz hafta kadrosuna katmıştı. Benfica kariyerine hızlı başlayan Kerem, çıktığı 2 maçta 2 kere rakip fileleri havalandırmayı başardı. 

PORTEKİZ'DE 'HELAL ET' MUHABBETİ

İki yıldızımızın da yüksek performansları sonrası ilgi giderek artarken, Benfica Kulübü iki Türk futbolcu için özel içerik üretti. Yayınlanan videoda iki oyuncumuz arasındaki 'helal et' muhabbeti dikkat çekti. Kerem Orkun'a, "Burada restoranlar var mı yoksa hepsi Lisbon tarafında mı?" diye sordu.

"HELAL KESİM ET BULMAK ZOR"

Orkun ise, "Lisbon tarafında daha iyi restoranlar var. Bizim oturduğumuz mahallede bir tane var. Ama genellikle ben buradan eve yemek götürüyorum. Ya da annem olsun babam olsun geldiklerinde yemek yapıyorlar" cevabını verdi. Daha sonra Orkun, Portekiz'de helal kesim et bulmanın zor olduğunu aktardı. Orkun, "Bir de etler de biraz sıkıntılı, helal et bulmak biraz oluyor" ifadelerini kullandı. 

ETLER İSTANBUL'DAN GELECEK

Kerem'in ise Orkun'a yanıtı, "Dün konuştum bir yerle böyle burada gerçekten zor helal et bulmak. Bizim kendi kültürümüze ve dinimize göre. Artık İstanbul’dan falan kendimiz getirteceğiz" şeklinde oldu. Orkun son olarak ise helal kesim etleri 1 yıl boyunca Hollanda'dan getirttiğini sözlerine ekledi. Orkun, "Ben 1 sene Hollanda’dan getirttim. Orada kasap bir abimiz var annem babam geldiğinde oradan getiriyorlar" şeklinde konuşurken Kerem'den, "O zaman bir deep freeze almak lazım" yanıtı geldi.