Dünya

Puff Diddy’nin yaşattığı kabus Netflix’te: Ünlü isim çekiyor!

Yeni bir Epstein vakasına dönen Puff Diddy (Sean John Combs) davasında her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Çok derinlikli olduğu anlaşılan dava hakkında 50 Cent yapımcılığını üstlendiği “Diddy Do It” adlı belgesel diziyi Netflix’e sattı.

Abone Ol

Davanın duyulmasıyla Hollywood’da göz göre göre susulduğu fark edilen olay hakkında 50 Cent’in (Curtis James Jackson III) yapımını üstlendiği belgeselde birçok ünlü isim konuşmayı kabul etti. Billboard’un haberine göre “Biz sessizlere ses olma ilkemize sadık kalacağız” diyerek belgeseli yapma kararı alan 50 Cent ve belgesel dizinin yönetmeni Alexandria Stapleton’ın projesinin ihalesini Netflix’e sattı.

“BEN ‘PUFFY’ PARTILER YAPMAM”

Geçen yıl ortaya çıkan Puff Diddy hakkındaki iddialara dair sık yorumlarda bulunan Jackson son olarak yaptığı bir paylaşımda “Bu yaşanan saçmalıkları size uzun zamandır anlatmaya çalışıyordum, ben “puffy” (vahşi)  partiler yapmam” diyerek “Bana önceden inanmadınız, ama eminim şimdi inanıyorsunuzdur” diyerek isyanda bulundu.

Diddy’nin eski sevgilisi Vertura’yı otel koridorunda kovalayıp yere fırlattığı görüntülerin altına yine kendisine inanmayanlara iğneleyici bir biçimde “Puffy'nin yapmadığına eminim, o masum, bu hiçbir şeyi kanıtlamaz! Avukatları bunu söyleyecek, Tanrı hepimize yardım etsin” yorumunu yapmıştı.

“GÖRDÜĞÜNÜZDEN FAZLASINI YAPTI”

Alexandria Stapleton ve Curtis Jackson (50 Cent) Variety’ye projeleri hakkında yaptıkları açıklamada “Bu hikâyenin insanlar üzerinde önemli bir etkisi var. Onlarca yıla yayılan karmaşık bir anlatı, yalnızca şimdiye dek görülen haber başlıkları ve videolardan ibaret değil” diyerek belgesel dizinin olayın derinliklerine ineceğine vurgu yaptılar.

Hip hop kültürü için Sean Combs’un bir temsilci olmadığını ve birinin yanlışının tüm kültürün kötü yansıtmasına izin verilmemesi gerektiğini söyleyen 50 Cent, “Suçlamalar rahatsızlık verici olsa da hepinizi Sean Combs'un hikayesinin hip-hop'ın ve kültürünün tamamını yansıtmadığını hatırlamaya davet ediyoruz. Bireysel eylemlerin, kültürün daha geniş kapsamlı katkılarına gölge düşürmediğinden emin olmayı amaçlıyoruz” dedi.