Real Madrid Alaves maçı için heyecanlı bekleyiş başlamış durumda. La Liga'da haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmasına, milli oyuncumuz Arda Güler'in yedeklerde başlaması bekleniyor. İşte, zorlu mücadele hakkında bilgiler...

REAL MADRID ALAVES MAÇI HANGİ KANALDA?

La Liga 7. hafta karşılaşmasına sahne olacak Real Madrid Alaves mücadelesi S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak. 22:00'de başlayacak müsabakada José Luis Munuera Montero düdük çalacak.

REAL MADRID'DE ARDA GÜLER YEDEKLERDE

Bu sezon Real Madrid formasıyla ligde üç maçta ilk 11'de forma şansı bulayan ve iki penaltı yaptıran milli yıldızımız Arda Güler, bu akşam Alaves karşısında mücadeleye yedek kulübesinde başlayacak.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre, bu sezon henüz gol ve asist üretemeyen milli yıldızımız Arda Güler, bu akşam ikinci yarıda forma şansı bulacak.

Aaaaaa

MUHTEMEL İLK 11'LER

Real Madrid: Courtois; Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy; Modric, Tchouameni, Valverde; Endrick, Mbappe, Vinicius

Alaves; Sivera; Tenaglia, Abqar, Sedlar, M Sanchez; Jordan, Guevara; Vicente, Stoichkov, Martin; T Martinez

S SPORT ÜYELİK ÜCRETİ HAKKINDA

S Sport Plus Aylık Paket 149₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 989₺’dir. İlgili adresten ILKAY4999 koduyla üye olmanız durumunda aylık pakette ilk ay 49,99₺’den, YILLIKLOCA koduyla üye olmanız durumunda yıllık pakette ilk yıl 692,30₺’den işlem yapabilirsiniz. 3AY4999 promosyon koduyla ise ilk 3 ay 49,99₺/ay yararlanabilirsiniz.