Magazin

REYTİNG SONUÇLARI 1 EKİM 2024: Bahar, Bir Gece Masalı, Mehmed Fetihler Sultanı… Dün akşam en çok hangi dizi hangi kanal

1 Ekim 2024 reyting sonuçları pek çok kili tarafından merak ediliyor. Dün akşam birçok farklı kanalda birçok farklı yapım izleyici ile buluştu. Bahar, Bir Gece Masalı, Mehmed Fetihler Sultanı dizileri yeni bölüleriyle ekranlarda yer alırken sinema filmi ve yarışma programları da ekranlarda yer aldı. Peki, dün akşam en çok hangi dizi hangi kanal izlendi? İşte 1 Ekim 2024 reyting sonuçları…

Abone Ol

1 Ekim reyting sonuçlarının yayınlanması ile dün akşam en çok hangi kanalın ve hangi dizinin de en çok izlendiği ortaya çıkıyor. Yeni sezonun gelmesiyle kanallar arasındaki reyting yarışları da kızıştı. Güçlü kadrolar, farklı konular ve pahalı prodüksiyonlarla ekranlara gelen yapımların reyting açısından nasıl bir sonuca ulaştığı da milyonlarca kişinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Diğer yandan Reyting sıralamaları Total, AB ve ABC şeklinde farklı açılardan değerlendiriliyor…

1 EKİM 2024 REYTİNG SONUÇLARI

1 Ekim günü yayınlanan programlar ve dizilerin reyting sonuçları belli oldu.

Totalde ATV'nin dizisi Bir Gece Masalı dizisi reytinglerde zirveye çıktı.

Totalde Birinci sıradaki Bir Gece Masalı aynı başarıyı diğer izleyici kümelerinde gösteremedi. AB grubunda beşinci sıraya düşen dizi, ABC grubunda ise ikinci sırada yer aldı.

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Bahar ise AB ve ABC gruplarında birinciliğin sahibi oldu.

Bahar dizisi Totalde ikinci sırada yer alırken, aşk dolu sahneleriyle yine seyircisinin gönlünü kazandı.

AB grubunda ikinci sırada yer alan yapım TRT'nin Mehmed Fetihler Sultanı dizisi oldu.

Mehmed Fetihler Sultanı, Totalde 11. sırada. ABC grubunda ise 7. sırada yer bulabildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Totalde 4. sırada, AB grubunda 6. sırada, ABC grubunda ise 3. sırada yer aldı.

AB grubunda üçüncülüğü ise Masterchef aldı.

GEÇEN HAFTA SALI AKŞAMI EN ÇOK NE İZLENDİ?

Total'de 1. sırada ATV'de izleyici ile buluşan "Bir Gece Masalı" yer aldı. Total'de 2. sırada Show TV'de ekranlara gelen "Bahar" yer aldı. Total 3. sırada ise "Bahar" özet bölümü yer aldı.

AB'de 1. sırada "Bahar" yer aldı. AB'de 2. sırada "Bahar" özet bölümü yer aldı. AB 3. sırada ise "Mehmed: Fetihler Sultanı" yer aldı.

ABC'de 1. sırada "Bahar" yer aldı. ABC'de 2. sırada "Bir Gece Masalı" yer aldı. ABC 3. sırada ise "Bahar" özet bölümü yer aldı.