Spor

Rizespor 5 maç sonra "buradayım" dedi

Trendyol Süper Lig'de 8.haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor, taraftarları önünde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Rizespor 2-1 kazandı.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor ile kozlarını paylaştı. Lige iyi bir başlangıç yapan Rizespor, son haftalarda aldığı mağlubiyetler sebebiyle alt sıralara kadar geriledi. 

RİZESPOR NEFES ALDI

Hataya yer vermek istemeyen Rizespor, taraftarları önünde hata yapmayarak sahadan 2-1 galip ayırlmasını bildi. Karadeniz ekibinin gollerini 38'de Jurecka ve 44'te Alikulov kaydederken. Antalyaspor'un tek golü ise 87'de Gaich'ten geldi. Rizespor bu sonuçla ligde puanını 7'ye çıkardı. Alex de Souza'nın takımı ise 8 puanda kaldı.

MAÇ DETAYLARI

Çaykur Rizespor: Grbic, Taha, Mosci, Alikulov, Halil Pehlivan, Papanikolaou (Mithat Pala dk. 71), Hadziahmetovic, Varesanovic (Anıl Yaşar dk. 89), Akintola (Minchev dk. 62), Emrecan (Zeqiri dk. 62), Jurecka (Sowe dk. 71)

Antalyaspor: Pric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Kaluzinski (Van de Streek dk.55), Petrusenko (Abdurrahim Dursun dk.62), Larsson (Soner Dikmen dk. 60), Townsend (Safuri dk. 60), Djenepo (Gaich dk. 55), Samudio

Goller: Jurecka (dk. 38), Alikulov (dk. 45) (Çaykur Rizespor), Gaich (dk. 88) (Antalyaspor)

Sarı kartlar: Papanikolaou, Akintola, Emrecan, Varesanovic, Sowe, Grbic (Çaykur Rizespor), Larsson, Petrusenko (Antaylaspor)