Futbolseverlerin Süper Lig heyecanı 3. haftada Rizespor Fenerbahçe maçı ile kaldığı yerden devam ediyor. Tecrübeli teknik adam Jose Mourinho’lu Fenerbahçe Rizespor deplasmanına konuk oluyor.

Fenerbahçe geçtiğimiz haftalarda oynanan mücadeleler sonucu ligde 6. sırada yer alırken Rizespor ise rakibinin hemen üstünde 5. sırada yer alıyor.

RİZESPOR ŞANSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYOR

İki takımda son oynadığı iki karşılaşmasında bir beraberlik bir de galibiyet aldı.

Rizespor Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynadığı son 9 maçta galibiyet yüzü görmedi.

Evinde olmanın da verdiği avantajı yanına alan Rizespor, bu döngüyü sahadan galip ayrılarak kırmak istiyor.

Öte yandan hem Rizesporlu hem de Fenerbahçeli futbolseverler Rizespor Fenerbahçe canlı maç yayını aramalarına devam ediyor. Rizespor Fenerbahçe şifresiz nasıl izlenir, Rizespor Fenerbahçe canlı maç yayını, Rizespor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Tüm soruların cevapları haberimizde…

Deplasmanda oynadığı son 20 maçını da kaybetmeyen ve başarılı bir grafik çizen Fenerbahçe ise sahaya çıkıp galibiyetle ayrılması durumunda kulüp tarihinin en uzun serisini egale edecek.

RİZESPOR - FENERBAHÇE SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Çaykur Didi stadında oynanan mücadelede hakem Turgut Duman düdük çalıyor. Maç saat 21.45’te başlıyor.

RİZESPOR FENERBAHÇE CANLI YAYIN

Süper Lig 3. Hafta mücadelesinde Rizespor Fenerbahçe maçı bEIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Bein Sports 1 Rizespor Fenerbahçe maçını şifresiz izleyebilmeniz için Dijitürk beinsports 1 aboneliği gerekiyor. 

Ç A Y K U R R İ Z E F E N E R B A H Ç E C A N L I İ Z L E

RİZESPOR - FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mosci, Aliqulov, Hojer, Papanikolau, Olawoyin, Varesanovic, Akintola, Zeqiri, Ali Sowe. Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Tadic, İrfan Can, Maximin, En-Nesyri.

Kaynak: ekolhaber.com.tr