39 yaşında olmasına rağmen futbol kariyerini Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo, YouTube kanalında yayınladığı videoda dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

'BASKI ALTINDA PES ETMEYEN BİR TAKIM'

Portekizli yıldız, 2009-2018 yılları arasında formasını giydiği İspanyol ekibi Real Madrid'le ilgili konuştu. Ronaldo, eski takımıyla ilgili şunları söyledi: "Real Madrid baskı altında pes etmeyen bir takım. İnsanlar Şampiyonlar Ligi'nde şanslı olduklarını söylüyor ama bu şans değil, zeka. Bu anlar için hazırlıklılar. 

'BERNABEU'NUN FARKLI BİR HAVASI VAR'

Bernabeu'nun farklı bir havası var ve büyük takımlar oraya gittiğinde enerji farklı oluyor. Gol atarlar ama baskı onları daha iyi yapar. Real Madrid futbol tarihinin en iyi kulübü. Madrid'in bu sezon geçen sezondan daha iyi olup olmayacağını bilmiyoruz. Artık Mbappe var, bence kulüp güçlü olmaya devam edecek ama geçen yıldan daha iyi olacak mı bilmiyorum. Bunu sadece Tanrı bilir. Harika oyuncuları ve harika bir takımları var. 

"İNSANLARIN YANILDIĞINI KANITLAMAYI SEVERİM"

Real ile çok fazla kupa kazandım, her şeyi kazandım. Real Madrid için dokuz sezon oynamak ve dört Şampiyonlar Ligi kazanmak büyük bir zevkti. Geldiğimde tarihin en pahalı oyuncusuydum, baskı altındaydım ama kendime inandım. Zordu, farklı bir ülkeydi, sadece 24 yaşındaydım ama çok pozitiftim. Bu bir meydan okumaydı ve insanların yanıldığını kanıtlamayı severim. Madrid'de çok mutluydum."

MBAPPE İLE İLGİLİ SÖZLERİ

"Mbappe'nin iyi işler yapacağını düşünüyorum. Kulübün yapısı iyi ve sağlam. Harika bir koçları var. Bir de uzun süredir orada olan başkan Florentino var. Yeteneği göz önüne alındığında büyük bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Bunu zaten kanıtladı. Mbappe bir sonraki Ballon d'Or kazananı olabilir."

"COŞKULUYUM, FUTBOLA BAĞIMLIYIM"

"Kişisel olarak coşkuluyum, futbola bağımlıyım, goller atıyorum ve iyi bir seviyede oynuyorum. Herkesin kararına saygı duymalıyız, hepimiz aynı değiliz. Kroos'un emeklilik kararına saygı duyuyorum çünkü o bir şey yapmak istediğinde bunu yapan bir insan. Bence daha uzun yıllar oynayabilir ama başka planları olabilir ve bu yüzden ona saygı duymak gerekir."