UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta İzlanda ile deplasmanda karşılaşan A Milli Takım, 4-2’lik tarihi bir galibiyete imza attı. Maçın en dikkat çeken ismi ise 1 gol ve 1 asistle oynayan Kerem Aktürkoğlu oldu. İzlanda karşısında yıldızlaşan 25 yaşındaki futbolcu, Uluslar Ligi’nde de adını zirveye yazdırdı.

Aktürkoğlu, attığı 4. golle UEFA Uluslar Ligi gol krallığı yarışında zirveye yükseldi. Daha önceki İzlanda maçında hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çeken genç yıldız, bu karşılaşmada da etkili performansıyla takımını galibiyete taşıdı.

ZİRVEYİ PAYLAŞIYOR

Kerem Aktürkoğlu, Uluslar Ligi'nde 3 gol atan Cristiano Ronaldo ve Erling Haaland gibi dünya yıldızlarını geride bırakarak gol krallığında iddialı bir konuma geldi. Aktürkoğlu, şu an için gol krallığını Benjamin Sesko ve Viktor Gyökeres ile paylaşıyor.

Milli takımın başarılı oyuncusu, gösterdiği performansla sadece Türkiye'nin değil, Avrupa futbolunun da dikkatini çekiyor. Aktürkoğlu’nun bu yükselişi, Uluslar Ligi'nde Türkiye için büyük bir umut kaynağı oldu.

Türkiye İzlanda'yı yaza çevirdi: Bizim çocuklar ikinci yarıda açıldı Türkiye İzlanda'yı yaza çevirdi: Bizim çocuklar ikinci yarıda açıldı

PORTEKİZ BASINI ONU KONUŞUYOR

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup dördüncü maçında deplasmanda İzlanda’yı 4-2 yendi. 1 gol ve 1 asist ile maça damgasını vuran Kerem Aktürkoğlu, Portekiz basınında yerini aldı. Yaz transfer döneminin son günlerinde Portekiz ekibi Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu için Portekiz basınında yer alan haberler şu şekilde:

RECORD: “Aktürkoğlu’nun İzlanda’da galibiyet getiren muhteşem golü”
O JOGO: “Aktürkoğlu’nun asisti ve golü Türkiye’ye zafer kazandırdı”
A BOLA: "Gecenin en güzel anı Kerem’in ayaklarından geldi"
DESPORTO AO MINUTO: "Aktürkoğlu yeteneğiyle maça damga vurdu"

Kaynak: Haber Merkezi