Spor

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi: O anlar saniye saniye görüntülendi

Trendyol 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Saldırgan Hamza Cengiz Şen ile Gökhan İn'in konuşması cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Abone Ol

Trendyol 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn, Sakaryaspor Reklam ve Sponsorluk sorumlusu Hamza Cengiz Şen tarafından darp edildi. Başkanın saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı. 

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Ortaya çıkan görüntülerde saldırganın, Gökhan İn ile konuşma sırasında tehdit ettiği anlar saniye saniye kaydedildi. Tehdit ettiği sırada ayağa kalkarak Gökhan İn'in suratına vuran saldırgan şu ifadeleri kullandı: 

"Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol’un aldığı 150 bin euroyu da bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" sözleriyle darp ederken, Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn ise o sözlere; "Tamam oğlum, sakin ol. Bende kalp var biliyorsun değil mi? Tamam" sözleriyle cevap verdi.

HER YERDE ARANIYOR

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in darbedildiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. "Kasten yaralama" ve "tehdit" gibi suçlardan 6 kaydı bulunan Cengiz Şen hakkında “yağma suçundan” gözaltı kararı verildi. Emniyet güçleri Gökhan İn'i darbeden şüpheliyi her yerde arıyor.