Trendyol 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn, Sakaryaspor Reklam ve Sponsorluk sorumlusu Hamza Cengiz Şen tarafından darp edildi. Başkanın saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı. 

150 BİN EUROYU DA ÖDE!

Ortaya çıkan görüntülerde saldırganın, Gökhan İn ile konuşma sırasında tehdit ettiği anlar saniye saniye kaydedildi. Tehdit ettiği sırada ayağa kalkarak Gökhan İn'in suratına vuran saldırgan şu ifadeleri kullandı:  "Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol’un aldığı 150 bin euroyu da bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" sözleriyle darp ederken, Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn ise o sözlere; "Tamam oğlum, sakin ol. Bende kalp var biliyorsun değil mi? Tamam" sözleriyle cevap verdi.

İSTANBUL'DA TUTUKLANDI

Görüntülerin sosyal medya ve basına yansımasının ardından Başkan Gökhan İn'i darbeden kişi gözaltına alındı. Gökhan İn'e bir kişinin tokat attığı görüntünün sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzerine Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca "yağma" suçundan soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında şüpheli Hamza Cengiz Şen hakkında gözaltı kararı verildi. Polis ekiplerince İstanbul'da gözaltına alınan Hamza Cengiz Şen Sakarya'ya getirildi. Şüphelinin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi: O anlar saniye saniye görüntülendi Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi: O anlar saniye saniye görüntülendi

Kaynak: Haber Merkezi