Magazin

Sanat camiasının acı kaybı: Ünlü isimlerden Metin Arolat için taziye mesajları

İstanbul'da bir otelde sahne alan şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat şarkı söylediği esnada yere yığıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Arolat, henüz 52 yaşındaydı. Sanat camiasından çok sayıda isim Arolat için sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Abone Ol

Şarkıcı Metin Arolat, Kozyatağı'nda bir otelde şarkı söylemek için sahneye çıktı. Bir süre sonra fenalaşarak bayılan Arolat, buradaki ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Arolat, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arolat'ın erken ölümü, uzun yıllardır yer aldığı sanat ve eğlence dünyasını yasa boğdu.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN 

Arolat'ın yakın arkadaşı olan Armağan Çağlayan, "Delirebilirim…. Öyle bir çaresizlik…" paylaşımında bulundu.

MUSTAFA SANDAL 

Şarkıcı Mustafa Sandal, yayımladığı taziye mesajında "Çok değerli meslektaşım, canım Metin'im mekanın cennet olsun. Çok üzgünüm. Işıklar içinde uyu" ifadelerine yer verdi.

BERNA LAÇİN 

Oyuncu Berna Laçin, "Ahhhhhh be güzel gülüşlüm naptın sen öyle" mesajını paylaştı.

YEŞİM SALKIM 

Şarkıcı Yeşim Salkım da "Canım güzel kalpli meslektaşım çok üzgünüm mekanın cennet olsun" sözleriyle Arolat'a veda mesajı yazdı.

CENK EREN

Şarkıcı Cenk Eren, taziye paylaşımına "Çok ama çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun arkadaşım" notunu düştü.

SEDA BAKAN 

Oyuncu Seda Bakan, Arolat'a "Gece 2 de öğrendiğimden beri şoktayım. Seni çok seviyorum Metin… Anneciğine kavuştun. Allah mekanını cennet etsin" sözleriyle veda etti.

KAAN SEKBAN

Komedyen Kaan Sekban, ölüm haberi karşısındaki üzüntüsünü "Sanat Dünyasını Yasa Boğan Ölüm! Metin Arolat’ın vefat haberine şoktayım.. Çok çok üzgünüm, bize gençliğimizin en güzel şarkılarını veren insandı. Ah be ah.." sözleriyle anlattı. 

ÇAĞLA ŞIKEL 

Oyuncu ve manken Çağla Şıkel "İnanması çok güç...Canım Metin..." ifadelerini kullandı. 

MUSTAFA SANDAL 

EBRU GÜNDEŞ 

Ebru Gündeş: İnanması o kadar zor ki... 

Ezgi Mola: Çok üzgünüm. Gerçekten çok üzgünüm. Metin, her zaman güler yüzlü, şahane enerjili, ne zarif biriydin. Her şey için teşekkürler... 

 Demet Akalın: Çok kızgınım, neden gitmedin? Kolun uyuşunca hastaneye... Ahhh Metin, yine hızlıca çekecektik hani reklamımızı. İnanamıyorum ben gittiğine... Hırkam sizde kalmış dedin, nereden bilecektik o hırkanın yadigar kalacağını? Nur içinde yat. 

Berkay Şahin: Ahh Metin... Canım Metin, çok üzgünüm. Rabbim mekânını cennet eylesin. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. 

Ferhat Göçer: Ah Metin… İyi ve güzel yürekli bir insandın… Kalbime, karnıma bir ağrı saplandı… İyiler gerçekten çabuk gidiyor… Metin Arolat’ı kaybettik…

Sabahat Kiraz: Müzik ailemiz, genç bir üyesini daha yitirdi. Metin Arolat, şarkıcı, besteci, yönetmendi. 'Ben çapulcu Metin' diyerek Cumhurbaşkanı'nın elini sıkmıştı. Işıklarda yat sevgili Metin Arolat. Her ölüm, erken ölüm. 

Yusuf Çim: Çok üzüldüm... Çok erken... Mekânın cennet olsun Metin Arolat...