Spor

Serena Williams korkuttu! Boynundan greyfurt büyüklüğünde bir kist çıktı

Dünyanın en büyük tenis oyuncularından biri olarak kabul edilen ve geçtiğimiz yıl tenisi bıraktığını açıklayan ABD'li Serena Williams paylaştığı fotoğraflarla hayranlarının yüreğini ağzına getirdi. Boynundan greyfurt büyüklüğünde kitle aldıran Serena Williams sağlığı hakkında açıklama yaptı.

Abone Ol

Serena Williams'tan Korkutan Haber: Boynundan Greyfurt Büyüklüğünde Kist Alındı Dünyaca ünlü eski tenisçi Serena Williams, yaptığı açıklama ile hayranlarını korkuttu.

Daily Mail'de yer alan habere göre Boynunda hissettiği şişliğin ardından ameliyat olduğunu duyuran 43 yaşındaki Williams, boynundan greyfurt büyüklüğünde bir kist çıkarıldığını söyledi.

KİST İYİ HUYLU ÇIKTI

Williams, kistin iyi huylu olduğunun MRI taramalarıyla doğrulandığını ifade etti. Kistin zamanla büyümesi üzerine ameliyata karar verdiğini belirten sporcu, "Her şey yolunda gittiği için çok minnettarım ve en önemlisi sağlıklıyım," dedi. Kanser taramaları negatif çıkan Williams, hâlâ iyileşme sürecinde olduğunu ancak her geçen gün daha iyi hissettiğini dile getirdi.

Bu açıklamalarıyla hayranlarını rahatlatan Serena Williams, sağlığın her şeyden önce geldiğini bir kez daha vurguladı.