Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, katıldığı programın çıkışında ayağından vuruldu. Akın'ı vuran kişiler olay yerinden kaçarken Bakan Yerlikaya yeni gelişmeyi duyurdu. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı kişilerin olduğu tespit edilirken, yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalandı. 

BAKAN YERLİKAYA DUYURDU

Bakan Yerlikaya açıkalamaları şöyle: Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. 

2 KİŞİ YAKALANDI

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı kişiler olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. 

2 KİŞİ ARANIYOR

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir.  Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.

İşte yakalanan o saldırganlar:

Ekran Görüntüsü 2024 09 28 151423Ekran Görüntüsü 2024 09 28 151427