Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Alican U. Ve kız arkadaşı Sibel Y. yolda yürürken karşılaştıkları Bayram Yıldırım ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu çıkan kavgada Sibel Y. tarafından bıçaklanan Bayram Yıldırım, ağır yaralanarak kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 
Polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilen çiftten Alican U.’nun, daha sonra tutuksuz yargılanması kararı alındı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Sibel Y., tutuksuz sanık Alican U. ile müştekiler ve taraf avukatları katıldı. Sibel. Y., suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini talep etti. Başka bir suçtan cezaevinde bulunan tutuksuz sanık Alican U. ise Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldığı duruşmada verdiği ifadede suçlamaları kabul etmeyerek, beraat talebinde bulundu.
Mahkeme heyeti, sanık Sibel Y.’ye ‘kasten adam öldürme’ suçundan 15 yıl, sevgilisi Alican. U.’ya ise 6 ay 22 gün hapis cezası verdi.

Kaynak: haber merkezi