15 Eylül Pazar günü Papara Park'ta gerçekleşecek olan Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması öncesi, Beşiktaş antremanında futbolcular ve teknik ekiple konuşan ünlü spor muhabiri Sezgin Gelmez, görüşlerini Ekol TV'de aktardı.

BEŞİKTAŞ'TA HERKESİN AKLINDA AYNI SORU VAR

Beşiktaş'ın bütün oyuncularının ve teknik heyetin de kafasında aynı soru işaretinin olduğunu söyleyen Gelmez, "Beşiktaş'ta herkes 'Şenol Güneş değişikliği Trabzonspor'un reaksiyon göstermesine sebep olur' diye düşünüyor" dedi.

"ŞENOL GÜNEŞ BEŞİKTAŞ İÇİN KAPALI BİR KUTU"

Belki Abdullah Avcı olsaydı, ezbere bilinen bir taktikle Beşiktaş daha rahat, rakibin atacağı adımları bildiği bir karşılaşmaya çıkacaktı diyen Gelmez, "Şimdi öyle değil, çok şey değişti, Şenol Güneş, Beşiktaş için kapalı bir kutu. Bu yüzden Beşiktaş maç öncesi zorlanacak, hangi hamleye nasıl cevap veririz bilmiyor. O yüzden sahaya sadece a-b formülü ile çıkmayacak, d-e şıkları da olacak" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE ÇEKİNDİĞİM BİR FORVET YOK"

Paulista'nın, kendinden ne kadar emin olduğunu vurgulayan Gelmez, "Paulista, 'Türkiye'de çekindiğim bir forvet yok' sözleriyle kendine olan güvenini belli etti" ifadelerini kaydetti. Beşiktaş yarını izin yaparak geçireceğini, cuma günü ise tekrar antrenmanda olacaklarını aktaran Gelmez, "Semih biraz dinlendiriliyor. Ama büyük bir aksilik olmadığı müddetçe Trabzonspor karşılaşmasında yer alacak" dedi.