Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde komşularının çocukları ve annesinin sevgilisi tarafından istismara uğrayan Sıla’nın vahim durumunu annesi ve komşu çocuklarının babası örtbas etmeye kalkmıştı. Televizyon düştüğü gerekçesiyle getirildiği hastanede uzun zamandır uyanmadığı söylenen Sıla’nın doktorlar tarafından vücudundaki darp izlerinin fark edilmesi üzerine acı olay ülke gündemine oturmuştu. Vahşice istismara uğrayan Sıla bebek, aldığı ağır yaralar sonucu entübe edilmişti. Şu anda Sıla bebeğin annesi dahil 5 kişi soruşturma kapsamında tutuklu bulunuyor.

S I L A-2

“KALBİ ATTIKÇA BİR UMUT VAR”

Sıla’nın teyzesi Aslı Tatar doktorlarla yaptığı görüşmenin ardından, “Sıla artık ilaçlara da tepki vermiyor. Durumu her geçen gün daha da kritikleşiyor. Ama yine de kalbi attıkça bir umut var diyoruz. Tek dileğimiz, Sıla'dan iyi haberler almak. Ancak bugün doktorlarımızla konuştuk ve Sıla'nın ilaçlara da artık tepki vermediğini öğrendik” sözlerini kullandı.

AĞLARKEN İSYAN ETTİ: BİZ YALNIZIZ

Yaptığı açıklama sırasında gözyaşlarına hâkim olamayan teyze Aslı Tatar, “Her telefon çaldığında, ‘Acaba Sıla'dan bir haber mi geldi?' diye yüreğimiz ağzımıza geliyor. Rabbim kimsenin başına vermesin, düşmanımın bile. İnsanların başına gelince bizim ciğerimiz kan ağlıyordu. Şimdi ise bizim başımıza geldi. Canımızın orada canı yanıyor. Hocalarımız mücadele ediyor sağ olsunlar. Hani Sıla için nerde kimse yok. Biz yalnızız burada, yapanlar cezaevinde. Yani bitti mi bu olay bu kadar mı? Sıla can çekişiyor. Hani insanlarımız neredeler. Her gün doktorlardan kötü haber alarak canımız yanıyor” diye konuştu.

Kaynak: haber merkezi