Gündem

Son model iPhone 16 Pro Max ile arabayı takas ettiler

İki genç görenleri şaşkına çevirerek telefon ve arabayı takas etti. Yeni alınan iPhone 16 Pro Max ile 98 model Renault Toros aracını değiştirdiler. İki arkadaşın gerçekleştirdiği sıra dışı anlaşma sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Abone Ol

Balıkesir’de gerçekleşen anlaşmada telefonunu takas eden Ümit Macan, “Bu telefon o kadar yeni ki bulmak neredeyse imkânsız hale geldi. Her yere baktık, başka illere bile sorduk ama hiçbir yerde bulamadık. Sonunda arkadaşım, aracını satma kararı aldı. Hem tanıdık hem de aramızda bir güven var. Biz de telefonla aracı takas ettik" dedi. Arkadaşların yaptıkları anlaşmada, araba 150 bin lira değerindeyken telefon 120 bin lira değerinde olmasına karşın arkadaşlar üstüne bir ödeme yapmadan anlaşmayı sonlandırdı.

HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİ

Arkadaşının aracına yıllardır çok iyi baktığını bildiğini söyleyen Ümit, "Araba ortalama 150 bin lira değerinde, telefon ise 120 bin lira. Aramızda herhangi bir sıkıntı olmaz diye düşündük ve takas yapmaya karar verdik " diye konuştu. Mücahit Demirer ise, "Telefonu gerçekten istiyordum, bu benim hayalimdi. Ben de arabayı verip telefonu almak istedim, o da kabul etti. Yarın inşallah aracı üstüme alacağım" sözlerini kullandı.

YENİ TAKASLAR GERÇEKLEŞTİRECEKLER

Gençlerin dostluklarının pekişmesine vesile olan bu takas, iki gencin hayallerine kavuşmasını sağladı. İki arkadaş, ilerleyen dönemlerde yeni takaslar gerçekleştirmeyi planlıyor.