Fenerbahçe, konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanından 5-0'lık galibiyetle döndü. Sarı lacivertlilerin gollerini 16, 61 ve 64. dakikalarda Fred; 53. dakikada Edin Dzeko ve 66. dakikada Alikunov kendi kalesine attı. Ancak maça Çaykur Rizespor'un file bekçisi Gökhan Akkan'ın yediği goller damga vurdu.

ŞİKE İMASINDA BULUNDULAR

Taraftarı karşısında 5 gol birden yiyen ve eleştirilerin hedefi olan Gökhan Akkan, maç sonrası gündeme oturdu. Karşılaşmayı mercek altına alan spor yorumcuları Akkan'ı adeta topa tuttu. Bazı yorumcular yediği goller nedeniyle Gökhan Akkan hakkında şike imasında bulundu.

Fenerbahçe2

"GÖKHAN AKKAN ARAŞTIRILMALI"

Sözde Futbol Yorumcusu Nihat Doğan'ın Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçıyla ilgili yorumları dikkat çekti. Doğan, "Bırakıyorlar ya resmen bırakıyorlar. Bu ülkede adaletli savcılar Gökhan Akkan’ı araştırmalı. Bu benim anayasal hakkım. Benim burnuma tuhaf tuhaf kokular geliyor" dedi.

"DZEKO'UN ŞUTUNDA KALECİ ELİNİ SAKLADI"

KRT Futbol Yorumcusu Oğuz Altay da yaptığı yorumla şike imasında bulunan isimler arasında yer aldı. Altay, "Rizespor'un kalecisi maçı bir taraftan aldı bir tarafa verdi. Gökhan Akkan maçtan önce bütün sosyal medya hesaplarını kapatmış. Neden? Kaleci Dzeko'nun şutunda elini sakladı. Elini çekiyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe3

"YEDİĞİ GOL EVLERE ŞENLİKTİ"

Fenerbahçe'nin 2. golünü işaret eden Ümit Karan, "Gökhan Akkan çok kötü goller yedi. Özellikle Dzeko'dan yediği goller evlere şenlikti. Ondan sonra devamında yenilen goller maça damga vurdu" yorumunu yaptı.

"GELECEK SEZON SURVİVOR ALL STAR'A BAŞLASIN"

Spor Yorumcusu Ahmet Çakar ise dikkat çeken bir yorumda bulundu. Gökhan'ın yediği goller nedeniyle tarih yazdığını ifade eden Çakar, "Bu gece Rizespor'un kalecisi Gökhan tarih yazıyor. Tuhaf ama cok tuhaf. Akkan kaleciliği bırakıp gelecek sezon Survivor All Star yarışmasına hazırlanmaya başlasın" dedi.