Squid Game ikinci sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Netflix'in izlenme rekorları kıran dizisinin ikinci sezonunun tarihi, gün itibarıyla paylaşıldı. İşte, merakla beklenen Squid Game ikinci sezon hakkında detaylar...

SQUID GAME İKİNCİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dijital medya içerik platformu Netflix, Squid Game'in 26 Aralık tarihinde yayınlanacağını duyurdu. Böylelikle fenomen dizi, iki yıllık bir aranın ardından sevenlerinin karşısına çıkacak.

SQUID GAME İKİNCİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo ilk sezondaki rolleriyle geri dönerken yeni sezonun renkli karakterlerden oluşan oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler arasında Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri ve Won Ji-an yer alıyor.

03333

SQUID GAME İKİNCİ SEZON KONUSU NEDİR?

Squid Game’i kazanmasının üstünden üç yıl geçen Oyuncu 456, ABD’ye gitme planlarından vazgeçiyor ve kararlı bir şekilde geri dönüyor. Bu esrarengiz hayatta kalma oyununa bir kez daha katılan Gi-hun; 45,6 milyar won kazanmaya gelmiş yeni yarışmacılarla birlikte ölüm kalım oyununu başlatıyor.