Netflix, tüm dünyada büyük ses getiren Squid Game dizisinin ikinci sezonunun ilk fragmanını yayınladı. Güney Kore yapımı distopik hayatta kalma temalı dizi, 456 yarışmacının ölümcül oyunlardan geçerek büyük bir ödül kazanmaya çalıştığı çarpıcı bir hikayeyi ele alıyor.

NETFLIX'İN EN POPÜLER YAPIMI

Dizinin ilk sezonu, 2021'de yayımlandığında 94 ülkede en çok izlenen dizi olma rekorunu kırarak Netflix'in en popüler yapımı ünvanını kazandı. Öyle ki, dizideki yarışların simgesi haline gelen kurabiye, o dönemde en çok denen tariflerden biri oldu.

Başrol oyuncusu Lee Jung-jae, Park Hae-soo ve HoYeon Jung gibi isimlerle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Squid Game, 14 Primetime Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve Lee Jung-jae, İngilizce dışı bir yapımda En İyi Erkek Oyuncu Emmy ödülünü kazanan ilk Asyalı aktör olarak tarihe geçti. Dizi ayrıca, Golden Globe ve Screen Actors Guild gibi prestijli ödülleri de toplamıştı.

MERAKLA BEKLENEN YENİ SEZON

Squid Game'in ikinci sezonu uzun süredir heyecanla bekleniyordu. Dizi, 26 Aralık'ta Netflix'te izleyicilerle buluşacak. Yayımlanan teaser fragman, Seong Gi-hun karakterinin (Lee) yeni oyunlara dönüşünü müjdeledi ve izleyicilere ikinci sezonda karşılaşacakları bazı yeni oyunlar hakkında ipuçları verdi.