Spor

Süper Lig'de İsmail Kartal sürprizi! Yeni adresi belli oldu

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra adı bir süredir Suudi Arabistanlı kulüp ile anılan İsmail Kartal, Süper Lig'e dönüyor. İddiaya göre İsmail Kartal, o kulüp ile temasa geçti ve anlaşma an meselesi. İşte detaylar...

Abone Ol

Süper Lig'de İsmail Kartal gelişmesi yaşanıyor. Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun yerine getirilmesiyle gönderilen İsmail Kartal'ın akıbeti merak ediliyordu. Ve İsmail Kartal'ın Süper Lig ekiplerinden bir kulüp ile temasa geçtiği öne sürüldü.

SÜPER LİG'E DÖNÜYOR

Geçtiğimiz aylarda adı Suudi Arabistan’da bir kulüp ile anılan İsmail Kartal’ın yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyordu. Fenerbahçe taraftarının da sevdiği isimler arasında yer alan teknik direktör İsmail Kartal’ın yeni adresi için Süper Lig ekibinin ismi gündeme geldi. 

İŞTE İSMAİL KARTAL'IN YENİ ADRESİ

Geçtiğimiz günlerde Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Kayserispor'un teknik direktörlük koltuğuna Fenerbahçe’nin eski hocası İsmail Kartal’ın geçeceği öne sürüldü.

RESMİ AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Beşiktaş mağlubiyeti sonrası bırakma kararı alan Burak Yılmaz'ın ardından Kayserispor yönetiminin İsmail Kartal ile temas halinde olduğu ileri sürülürken resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapacağı da belirtiliyor.