Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çektiği programlarına yenisini ekleyen Acun Ilıcalı, başarısını yurt dışı prodüksiyonlarına taşıma kararı alarak geçtiğimiz yıllarda dünyanın birçok farklı ülkesinde yarışma programı düzenlemeye başlamıştı.Yunanistan, Romanya, ABD gibi ülkelerde reyting rekorları kıran yarışmalar düzenleyen Acun Ilıcalı, Türkiye'de de ilgiyle takip edilen Survivor yarışmasına alternatif formatlar geliştirirken, bu programların çekimini de Dominik Cumhuriyeti'nde kurduğu oyun alanlarında gerçekleştirmekteydi.

7777 3

SURVIVOR TÜRKİYE TÜRKİYE'DE Mİ ÇEKİLECEK?

Ilıcalı, artan maliyetler gerekçesiyle dikkat çeken bir karara imza atarak yarışma programlarından bazılarını Türkiye'ye taşırken, hangi şehirlerde parkur kurulumuna başladığı belli oldu. Böylelikle geçtiğimiz yıllarda Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen yarışmanın yeni adresi Türkiye olmuş oldu. Bu kararın ardından Survivor yarışmasının da Türkiye'ye taşınacağı iddia edilirken, Acun Ilıcalı bu soruya net şekilde yanıt verdi.

Lla Isla

ÇANAKKALE'DE PARKUR HAZIRLIKLARI 

Survivor ile aynı formatta hazırlanan ve Meksika televizyonlarında yayınlanan 'La Isla' programının yeni sezonu için Çanakkale'nin Bayramiç bölgesinde parkur hazırlıkları başladı.Acun Ilıcalı’ya ait programlardan biri olan ve ABD’de ve Meksika'da yayınlanan “LA ISLA” adlı yarışmasının bazı oyunları Bayramiç Barajındaki kuruyan noktalarda çekilecek.

SURVIVOR YARIŞMASI NEREDE ÇEKİLECEK?

Ilıcalı, Survivor yarışmasının da gelecek yıllarda Türkiye'de çekileceğine yönelik iddialara ise " Böyle bir şey maalesef mümkün değil. Çünkü Survivor aylarca süren uzun soluklu bir yarışma ve Türkiye'de televizyon seyircisinin en yoğun olduğu bölümler kış mevsimine denk geliyor. Biz bu yarışmayı kış aylarında yayınlamak zorundayız ancak Türkiye'de bunu yapabilmek mevsimsel olarak mümkün değil. Bu nedenle yarışmayı, Güney Yarım Küre'de bulunan bir ülkede çekmekten başka şansımız yok" ifadeleriyle yanıt vermişti.