Spor

Szymanski'nin vuruşunda top çizgiyi geçti mi? Erman Toroğlu, tuvalet kağıdıyla uygulamalı anlattı

Trendyol Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Erman Toroğlu, Ekol TV'de çok konuşulan, "Szymanski'nin vuruşunda top çizgiyi geçti mi?" tartışmasına son noktayı uygulamalı bir şekilde koydu.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 devirdi. Ekol Futbol'da Yıldız'ın moderatörlüğünde Erman Toroğlu maçın en çok tartışılan pozisyonunu tuvalet kağıdıyla uygulamalı bir şekilde anlattı. 

UYGULAMALI ŞEKİLDE ANLATTI

"2. dakikada Sebastian Szymanski'nin vuruşunda top çizgiyi geçti mi?" sorusuna cevap veren Erman Toroğlu, "Yayıncı kuruluş pozisyonu bir kez yan açıdan gösterdi. Karşı kameradan bakıldığı zaman ikisi de gol gözüküyor. Bayrak direğinin oraya kamera koyulur. Hakemlerin gözü yanılabileceği için. Köşe gönderinden bakıldığı zaman; iki topta yerde duruyor. Bir tanesi gol değil (çizgiyle vedalaşmamış), bir değer pozisyonda ise vedalaşmış gözüküyor. Bugün kafalar karıştı. Görüntülere göre golün olmaması doğru karar" ifadelerini kullandı.