UEFA Avrupa Ligi 2. Hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Twente ile karşılaştı. De Grolsch Veste'de oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

TADIC 1 PUANI GETİRDİ

De Grolsch Veste Stadyumu'nda oynanan ve Dominik Livakovic'in kurtarışları ile damga vurduğu karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Mücadelede Fenerbahçe'nin golünü 71'inci dakikada Dusan Tadic atarken Twente'nin sayısını 29. dakikada Michel Vlap kaydetti.

F F F

AVRUPA'DA 4 DEĞİŞİKLİLİK

UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında deplasmanda Hollanda'nın Twente takımıyla karşılaşan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, ligde son oynadıkları Antalyaspor maçı kadrosuna göre ilk 11'inde 1'i zorunlu 4 değişikliğe gitti.

Beşiktaş Avrupa'da kayıp: 2 maçta 7 gol yedi Beşiktaş Avrupa'da kayıp: 2 maçta 7 gol yedi

Deneyimli teknik adam, Twente Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Antalyaspor müsabakasında ilk 11'de oynattığı Çağlar Söyüncü'yü sakatlığı nedeniyle kadroya alamadı. Portekizli çalıştırıcı, İsmail Yüksek, Allan Saint-Maximin ve Edin Dzeko'yu ise Twente karşısında yedek soyundurdu. 61 yaşındaki Mourinho, bu isimlerine yerine ise Rodrigo Becao, Fred Rodrigues, İrfan Can Kahveci ve Youssef En-Nesyri'yi ilk 11'de görevlendirdi.

Galatasaray Letonya'da 1 puana razı oldu Galatasaray Letonya'da 1 puana razı oldu