Survivor Taner Tolga Tarlacı gerek yarışma içinde gerekse yarışmadan sonraki hareketleriyle adından hep söz ettirdi. Kimilerine göre sempatik, kimilerine göre ise itici bir tarza sahip olan Taner Tolga Tarlacı hem Türkiye’de hem de Kuzey Kıbrıs’ta karıştığı suçlardan dolayı Güney Kıbrıs’ta yaşamaya başlamıştı. Ancak ünlü ismin yeniden hapse girdiği haberi magazin gündeminde yer aldı. Peki, Taner Tolga Tarlacı neden hapiste, ne kadar yatacak? Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte yanıtı…

Taner Tolga Tarlaci Neden Hapiste B

SURVİVOR TANER TOLGA TARLACI KİMDİR?

Survivor Taner Tolga Tarlacı 2 Eylül 1984 tarihinde Almanya’nın Hamburg eyaletinde doğdu. Aslen Kayserili olan Taner Tolga Tarlacı, 8 yaşına kadar Almanya'da eğitim aldı.

Daha sonra ailesiyle beraber Mersin'e taşınan Taner Tolga Tarlacı, 2005 yılında Kıbrıs'a yerleşti. Girne Amerikan Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu Taner Tolga Tarlacı, 2022’de ise Türkiye ve KKTC’de aldığı hapis cezalarından kaçarak Güney Kıbrıs’a sığınmıştı.

Taner Tolga Tarlacı Survivor yarışmasına ise 2011 yılında katıldı. Yarışmayı 4. Olarak tamamlayan Survivor Tolga performansından çok yaptığı ilginç hareketler ve çıkışlarla akıllara kazınmıştı…

Taner Tolga Tarlacı

TANER TOLGA TARLACI NEDEN HAPİSTE, NE KADAR YATACAK?

Taner Tolga Tarlacı’nın hapis süreciyle ilgili gelişmeleri kendisi gibi Güney Kıbrıs’ta yaşayan ve çektiği vücut geliştirme videoları ile tanınan “Cenk Hoca” yaptı. Cenk Hoca yaptığı açıklamada Güney Kıbrıs'ta cezaevinde olan Tarlacı'nın davasının sonuçlandığını duyurdu.

Cenk Hoca Taner Tolga Tarlacı’nın cezaevinden çıkmak için her yolu denediğini belirtirken, Tarlacı'nın kendisini aklayacak hiçbir kanıt bulunmadığına dikkat çekti.  Ünlü isim, "Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner'in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor" ifadelerini kullandı.