Ekol TV ekranlarının sevilen programı "Bu Gece" yine dopduluydu. Balçiçek İlter'in eğlenceli sunumuyla ekranlara gelen programda konuklarından biri yazar Mehmet Coşkundeniz oldu. Kadın erkek ilişkilerine dair pek çok sorunun yanıt bulduğu programda "Tek gecelik ilişki affedilir mi?" sorusu da soruldu. Bakın aşk doktoru ne yanıtı verdi...

TEK GECELİK İLİŞKİ AFFEDİLİR Mİ?

"Erkek yakalanana kadar aldattığının farkında bile değildir. Erkek yakalanınca yaptığı şeyin büyük bir ahmaklık olduğunu anlar" diyen yazar Mehmet Coşkundeniz, kadınların da aldattıklarını ancak yakalanmadıklarını söyledi. Bunun üzerine Balçiçek İlter, seyircilerden gelen, yanıtlaması epey zor bir soru yöneltti. O soru ise tek gecelik ilişkinin affedilip affedilemeyeceği oldu.

"AŞK HER ŞEYİ AFFETMEZ"

Mehmet Coşkundeniz şu yanıtı verdi:
Aşk her şeyi affetmez. Aşk her şeyi affederse hastalıklı bir durum vardır ortada. Tek gecelik ilişkiyi de yıllar süren ilişkiyi de affedip affetmemek senin elinde. Ne affedene ne affetmeyene neden diye soramayız. Ancak o güven duygusunu tekrar kazanabilmek epey zorlu bir yol gerektirir. Kadının aldatılmasında mağduriyeti başkalarının duymasıyla ayrılıK kolaylaşıyor. 

"KADIN ALDATIR ERKEK ANLAMAZ"

Mehmet Coşkundeniz, evliliklerin yüzde 30'unun mutsuz olduğuna da dikkat çekerek  "İlişkinizde şüphe ile yaşamayın. Kadın da aldatır ama erkek anlamaz" dedi. 

SESSİZ KALAN KADINDAN KORKUN

Coşkundeniz sözlerine şöyle devam etti: Sessizlik demek aşk bitti demek. Kadınlar bunu daha çok yapar. Kadınlar ilişkiyi ilişkinin içinde bitirir.