TEKNOFEST Adana için geri sayım başladı. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, bu yıl kapılarını Adanalı vatandaşlara açıyor. Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilecek festival için hazırlıklar tamamlanırken, TEKNOFEST Adana etkinlik takviminin yanı sıra diğer detayları bir araya getirdik…

Adana Teknofest C

TEKNOFEST ADANA NE ZAMAN BAŞLAYACAK, KAÇ GÜN SÜRECEK?

Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleşecek TEKNOFEST Adana 2 Ekim Salı günü kapılarını ziyaretçilerine açacak. 5 gün sürecek festival 6 Ekim Pazar günü muhteşem etkinliklerle sona erecek.

Adana Teknofest A

TEKONOFEST ADANA GİRİŞLERİ ÜCRETLİ Mİ?

Ziyaretçilerini ücretsiz olarak ağırlayacak TEKNOFEST Adana’da giriş için vatandaşların kayıt yaptırması gerekiyor. Bununla birlikte 7 yaşın altındaki çocuklar için kayıt zorunluluğu bulunmuyor.

Kayıtlar https://t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/adana/#kt_visitor_form adresinden gerçekleşirken, kayıt sırasında ziyaretçilerin Ad-Soyad, T.C. kimlik no, eğitim seviyesi, meslek, doğum tarihi, cep teLefonu numarası, cinsiyeti ve mesleği gibi bilgileri girmeleri ve festivale hangi gün katılacaklarını belirtmeleri gerekiyor.

TEKNOFEST ADANA ZİYARETÇİ KAYDI YAPTIRMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

TEKNOFEST ADANA NEREDE?

TEKNOFEST Adana, Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleşecek. Festival alanına ulaşım için İstiklal metro durağı, Duygu Kafe, Yüreğir Bilim Merkezi ve Real AVM’den ringler düzenlenecek.

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 2024

Adana Teknofest 2 Ekim

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 2 EKİM

Adana Teknofest 3 Ekim

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 3 EKİM

Adana Teknofest 4 Ekim

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 4 EKİM

Adana Teknofest 5 Ekim

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 5 EKİM

Adana Teknofest 6 Ekim

TEKNOFEST ADANA ETKİNLİK TAKVİMİ 6 EKİM